آرامش با یک فنجان قهوه

قهوه یک نوشیدنی تهیه شده از دانه های قهوه لوبیای قهوه ای است که دانه های توت ها از کارخانه قهوه است. این گیاه بومی آفریقایی نیمه گرمسیری و برخی جزایر جنوب آسیا است. این گیاه از آفریقا به کشورهای جهان صادر شده است و در حال حاضر گیاهان قهوه در بیش از ۷۰ کشور، عمدتا در مناطق استوایی آمریکا، آسیای جنوب شرقی، هند و آفریقا کشت می شوند. دو مورد که اغلب رشد می کنند، آرابیکا بسیار محسوس است و robusta کمتر پیچیده اما قوی تر و سخت تر است. هنگامی که رسیده، دانه های قهوه برداشت، پردازش و خشک می شود. دانه های قهوه ای خشک بسته به عطر و طعم مورد نظر به درجه های مختلفی برشته می شوند. لوبیای لوبیا به صورت نوشیدنی تهیه می شود و به صورت قهوه تولید می شود.

یک پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *